Wat anderen zeggen

Janneke van Bergen, Redactiecoördinator indebuurt:

“Ik heb Dagmar leren kennen als een ambitieuze en gedreven collega die nooit haar doelen uit het oog verliest. Ze is kritisch en sterk in projectmanagement. Met deze eigenschappen is het haar onder meer gelukt om in een kort tijdsbestek video te implementeren op onze redacties.”

Daphne Mollema, Sales Consultant indebuurt:

“Dagmar is een super collega! Prettig om mee samen te werken een een sprankelende persoonlijkheid. Daarnaast heeft Dagmar een duidelijke visie en denkt en staat altijd een aantal stappen verder dan de rest! Dagmar gaat door het vuur voor haar team en zal er alles aan doen om het leuk te maken, maar verliest het behalen van de resultaten nooit uit het oog. Volgens mij heeft Dagmar nog nooit een target niet gehaald ;)”

Thijs Dingemans, Senior Commercieel Redacteur indebuurt:

“Dagmar is in haar rol als redactiecoördinator erg stimulerend, enthousiast en ambitieus. Haar doorzettingsvermogen, vastberadenheid en coaching is onmisbaar voor een groeiend platform als indebuurt. Ze draagt, door een intensieve, persoonlijke aanpak, bij aan de ontwikkeling van ieder individu. Ze staat open voor feedback, weet individuele kwaliteiten optimaal te benutten en geeft anderen vertrouwen. Kortom, een belangrijke schakel in een snelgroeiend bedrijf!”

Jennifer da Graça, Commercieel Redacteur indebuurt:

“Dagmar is creatief, direct en een aanpakker. Na een meeting met haar ben ik altijd weer extra gemotiveerd om mijn werk uit te voeren en nieuw dingen te proberen. Haar doelgerichtheid maakt haar fijn om mee te werken en zo houdt ze ook mijn collega’s en mij scherp.”

Daphne Geelink, Community Manager indebuurt: 

“Dagmar werkt hard, houdt me scherp en weet hoe ze mij en anderen met de juiste feedback naar een hoger niveau kan tillen. Ik heb al veel van haar mogen leren: zowel op het gebied van video als op journalistiek vlak.”

Ruben de Haas, Online Marketeer bij Medicinfo

“Dagmar heeft verschillende video opdrachten opgeleverd voor Medicinfo. Het fijne aan Dagmar is dat ze altijd mee en vooruit denkt over een opdracht. Ik ervaar het als heel prettig om met Dagmar samen te werken. Absoluut een aanrader!”

Nico van de Klundert, Producent, Film- en Theatermaker, Onderwijskundige

“Ik heb Dagmar leren kennen bij Omroep Brabant. We hadden gelijk een klik mede door haar enthousiasme voor het werken met jongeren, liefde voor het mediavak en de positieve manier waarop ze dit uitdraagt. Inmiddels is Dagmar actief bij Scala Productiehuis waar ze als media professional jonge mensen wegwijs maakt in het vak en begeleidt bij het maken van hun eigen nieuwsitems. Met een pro-actieve insteek haalt ze het onderste uit de kan om te komen tot een goed en relevant verhaal. De uitgangspunten van het journalistieke aspect van haar werk weet ze goed over te dragen. Ben erg blij met het vooruitzicht van haar betrokkenheid en inbreng bij Scala Productiehuis!”

Vianne Scharloo, Managing Director Red Carpet Social Media

FullSizeRender_1

Henjo GuitjensCEO and Strategic Communications Advisor at MSLGROUP Netherlands

“Dagmar is een zeer enthousiaste en competente verslaggeefster. Met haar natuurlijke enthousiasme weet veel voor elkaar te krijgen bij te interviewen mensen. Ze kan daarnaast complexe materie begrijpelijk visualiseren en uitleggen. De corporate wereld is wellicht zelfs ingewikkelder dan die van vrije nieuwsgaring. En het is dan ook mooi om te zien dat Dagmar beide werelden begrijpt.”

Eefje RolsmaWoordvoerder/Communicatieadviseur Provinciale Staten at Provincie Noord-Brabant

“Dagmar heeft recent een reportage van ons Beeld van de Koning gemaakt. Meer dan tevreden kijk ik terug op het proces, maar vooral ook het resultaat. Het was een onmogelijke taak. Er was weinig tijd, budget en de mogelijkheden waren ook niet altijd even makkelijker om te werken (slecht weer, een compleet Koninklijk Luchtmachtkapel op de achtergrond…), maar Dagmar wist aan elke situatie een positieve draai te geven. Met een mooie reportage als resultaat. Ik heb Dagmar leren kennen als een prettige persoonlijkheid met oprecht luisterend oor voor de ander, maar steeds met het oog op het resultaat! Vakvrouw, maar ook gewoon leuk mens!”

Eliza DijkemaSr communicatieadviseur Brandweer Amsterdam-Amstelland

“Ik zou graag weer met Dagmar willen werken. Ik heb Dagmar ervaren als een professionele journalist/programmamaakster die van alle markten thuis is. Of ze nu op pad gestuurd wordt om in 48 uur een item in het Holland House tijdens de Olympische Spelen te maken, of een volledige reconstructie van een financiële deal met diverse stakeholders: niets is te gek. Ze schrijft snel een strak script, interviewt zelfverzekerd, weet de opdrachtgever en de geïnterviewden mee te nemen in het verhaal, en zorgt dat de output samen met camerateam en de editstudio voldoet aan de opdracht én kwaliteit uitstraalt. Daar word ik blij van.”

Pieter de BruijnIT specialist at LowVoice

“Dagmar is een stralende en positieve meid, die zeer zelfstandig werkt. Zij werkt graag zeer flexibele uren en is zeer praktisch in haar oplossingen. Haar kennis op het gebied van websites, webshops, Google optimalisaties is ongeëvenaard. Ze is assertief en geeft het duidelijk aan als er dingen zijn die beter kunnen. Klantcontact gaat Dagmar erg gemakkelijk af en ze pikt werkelijk alle klussen op.” 

Michelle OpstalDirectrice Ready To School

“Dagmar is een uitgesproken professionele media-expert. Dagmar heeft bij Ready To School een nieuwe vestiging opgezet waar een stevige eerste indruk moest gelden. Dagmar’s enthousiasme geeft frisheid, actie en daadkracht. Haar inzet en creativiteit heeft er dan ook voor gezorgd dat Ready To School zichtbaar in de pers, in haar regio en actiever in het onderwijsveld is geworden.”

Jaap-Theo BliekendaalOwner, bliekendaal media

“Dagmar werkt zeer zelfstandig en neemt je als opdrachtgever alle zorg uit handen. Extra kwaliteit: ze geeft je altijd meer dan waar je om gevraagd hebt. Kortom: aanrader!!”

 

Rob Jansen, Editor / Researcher / eHealth / Online

“Ik heb Dagmar leren kennen toen ze op de Redactie Nieuwe Media bij Omroep Brabant kwam werken. Ze deed haar werk goed, maar vanwege haar ambities was het al snel duidelijk dat de Redactie Nieuwe Media zeker niet haar eindstation zou zijn. Sterker nog, ik ken waarschijnlijk niemand die op zo’n jonge leeftijd zo ontzettend veel ervaring en skills heeft opgedaan als Dagmar. Wanneer mensen mij vragen of ik binnen mijn netwerk iemand heb die goed video’s kan maken, is Dagmar altijd de eerste aan wie ik denk. Omdat ze altijd goed werk levert (ook bij strakke deadlines!), een enorm netwerk heeft en daarnaast ook nog heel gezellig is, kan ik haar van harte aanbevelen!”